Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

▪ ts-one.pl ▪ [Darmowy|Bezpieczny|Publiczny] ▪

Hoolsing™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej nie polecam z względu na Własiciela tego TS pana Hoolsinga który ddosuje osoby poczym banuje je na swoim TS . Kolejny powód to jest to ze chodzi po innych TS reklamuje się , banuje całe TS itp. I Kolejny i ostatni powód to jest to ze nic nie potrafi zrobić sam poza wgrania całej bazy danych innego TS nie będe reklamować jakiego.

Opublikowano

Jak najbardziej nie polecam z względu na Własiciela tego TS pana Hoolsinga który ddosuje osoby poczym banuje je na swoim TS . Kolejny powód to jest to ze chodzi po innych TS reklamuje się , banuje całe TS itp. I Kolejny i ostatni powód to jest to ze nic nie potrafi zrobić sam poza wgrania całej bazy danych innego TS nie będe reklamować jakiego.

No proszę mi dać dowody że niby cos robię ludziom z mojego ts'a nic im nie robie koleżanko

Jak najbardziej nie polecam ze względu na Hoolsing i innych administratorów.

Nie Polecasz ze względu na mnie i na innych administratorów tak ja tak samo mogę powiedzieć na temat twojego ts'a niedosć że grozicie atakami ddos na naszych Administratorów 

Opublikowano

No proszę mi dać dowody że niby cos robię ludziom z mojego ts'a nic im nie robie koleżanko

Nie Polecasz ze względu na mnie i na innych administratorów tak ja tak samo mogę powiedzieć na temat twojego ts'a niedosć że grozicie atakami ddos na naszych Administratorów 

Witam. Chciałbym tylko poinformować że nie posiadam 15 lat i nie mam upojnych nocy ze względu na to że komuś przerwało internet. Nie mam zamiaru robić sobie problemów przez głupi internet. Dalej czekam na przedstawienie dowodów z groźbami które zostały rzucone z moich ust wobec Ciebie bądź jakiegoś innego użytkownika. Nie myślałeś nad napisaniem książki? Bo bajki to ty niesamowite potrafisz pisać.

Pozdrawiam

Skoro autor napisał że temat do kosza dlaczego nie jest zamknięty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...